Pataky Attilát megtörte a koronavírus, még mindig nincs jól

Megosztás

A kórházban egészen ijesztő tüneteket produkált, a fokozatos testi gyógyulást azonban pszichésen nem igazán követte az énekes. Az Edda frontembere nincs valami jól.

Pataky Attilát rendkívüli módon megtépázta a koronavírus. A zenész kórházba került, ahol olyan súlyos tüneteket produkált, hogy félő volt, talán soha többé nem jön ki onnan. Napi egy kilót fogyott, a viszontagságairól sírva mesélt Bochkor Gábornak a Retro Rádióban szeptember végén. Azóta az EDDA frontembere fizikailag ugyan felépült, de a lelkében még mindig érzi a törést. A karácsonyi ünnepeket a családjával tervezi, és bár nagyon várja, a jövőt még mindig nem látja optimistán.

Az Edda-frontember hiába volt kiváló kondícióban, a koronavírus leterítette

– Át- és megéltem ezt a koronavírus nevű rettenetet, így aztán abszolút negatív vagyok. A feleségem és az anyósom is elkapta, szerencsére ők a finomabb változatát, ezért nincs okom arra, hogy azt mondjam a család azon részének, akikkel együtt szeretnénk tölteni a szentestét, hogy ne jöjjenek át. Főleg most, nagyon nagy szükségünk van most egymásra. A maszkot azóta is használom.
ÉLEM AZ ÉLETEM, AMENNYIRE EZT ÉLETNEK LEHET NEVEZNI. NAGYON VÁROM, HOGY VISSZATÉRHESSEK A SAJÁT VALÓSÁGOMBA, A SAJÁT LÉTEZÉSEMBE
– mondja.

A zenész a mai napig érzi a vírus utóhatását
– Nincs sok okom boldogságra, megmondom őszintén. Nem bánom, hogy jövőre, ha Isten megsegít, 70 éves leszek. Persze, aggódom a gyerekekért, hiszen nekik fontos a jövő – tette hozzá.

Borsonline.hu

Kapcsolódó cikkek