Ez igen! Így számolt be teljesen elferdítve a valóságot a Szájer-ügyről a közmédia

Megosztás

Az M1 híradója szerint a legfontosabb mozzanat Szájer József botrányában, hogy jelen volt egy házibuliban. A többiről szó sem esik, a drog és a szexuális vonulat nem is fontos az ügyben.

„Jelen voltam” – idézte a közmédia esti Híradója Szájer József közleményét, amit a hétvégén lemondott EP-képviselő azután adott ki, hogy kiderült, belga rendőrök kapcsolták le huszonötödmagával egy szexbuliban, majd vérző kézzel az ereszcsatornán át próbált menekülni, ráadásul az ügyészség közleménye szerint még drogot is találtak a hátizsákjában.

A havi 1,7 millió forintot kereső Németh Balázs híradásába magából az ügyből annyi ment át, amennyi Szájer közleményében is szerepel, azaz hogy a képviselő „jelen volt” egy „házibuliban”, amivel megsértette a Brüsszelben hatályos gyülekezési szabályokat, ezért lemondott, elnézést kér és megköveti családtagjait valamit párttársait. A Híradó abban is idézte Szájert, hogy tette személyes, azért csak magának tartozik felelősséggel.

A köztévé idézte az ellenzéki pártok témával kapcsolatos közleményeit is, ezzel valószínűleg még jobban összezavarva azokat, akik csak az M1-ről igyekeznek tájékozódni, hiszen Németh szavaiból egyáltalán nem világos, miért hasonlítja az ellenzék Borkai Zsolt korábbi győri polgármesterhez Szájert, aki ugye csak jelen volt egy házibuliban.

444.hu

Hozzászólások

Related posts