Óriási balhé Argentínában – a ravatalozónál dolgozók közül néhányan Maradona holttestével fotózkodtak és még posztolták is a képeket

Megosztás

Elképesztő dolog történt az elhunyt világsztár temetését megelőzően. Néhányan kihasználták a helyzetet és a nyitott koporsó előtt engedély nélkül szelfiztek, mindezt ráadásul utána közre is adták a közösségi médiában. Némelyik képen feltartott hüvelykujjal vigyorognak.

Szelfiket készített a szerdán elhunyt focilegenda, Diego Maradona holttestével három férfi, akik a ravatalozásnál segédkeztek – írta a BBC.

A szívroham következtében elhunyt Maradonát csütörtökön a Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel zárt koporsóban, a holttestet ezt megelőzően előkészítették a temetésre. A munkálatokkal megbízott temetkezési cég külsős munkaerőt is alkalmazott a rövid határidő és a sok tennivaló miatt. A három, kölcsönzött munkaerőként dolgozó férfi így juthatott a nyitott koporsó közelébe, és fotózkodhatott előtte.

Miközben rajongók ezrei rótták le kegyeletüket az elhunyt előtt, a közösségi médiában megjelentek a felvételek. Ezek szerint az egyik férfi hozzá is ért Maradona holttestéhez. Egy másik képen az látható, hogy egy másik dolgozó a hüvelykujját felfelé mutatva a kamerába mosolyog.

Ez már jóval a botrányos események után készült kép

Az ügyből hatalmas botrány lett, a temetkezési cég képviselője elcsukló hangon kért bocsánatot az egykori labdarúgó hozzátartozóitól, akiket jól ismert, mert több családtagjuk temetését is ők intézték. Mint mondta, a rendőrséggel egyeztetett a temetés részleteiről, amihez kis időre elhagyta a koporsó környékét. A három munkás viszont ott maradt – és fotózkodott.

A család nem tervezi, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Maradonát már eltemették, a nyilvános búcsúztatáson tízezrek vettek részt, a ceremónia már szűk körben zajlott.

Hvg.hu

Related posts