Milyen jó, hogy Orbán szerint “istenes” a helyzet Magyarországon – a miskolci kórházban sem úgy tűnt

Megosztás

A koronavírus-járvány második hulláma sokkal nagyobb erővel csap le, mint az első még tavasszal. Egy hozzátartozó kálváriája a miskolci kórházban, a dolgozók és betegek körében is hatalmas a kétségbeesés.

T. J. a Facebookon osztotta meg történetét, amit változtatás nélkül közlünk.

“A mai nap margójára: Nem tudom magamban tartani azt az érzést ami ma délután elfogott. A miskolci Semmelweis kórház egyik covid részlegére vittünk csomagokat egy nagyon jó barátunknak. Régen jártam a kórház területén,nagyjából tudom a járást.

Ma amikor beléptünk a kórház udvarára jeges érzés járt át. Az épületeken mindenhol hatalmas vörös táblák,Covid B Covid C,Covid D stb tömbök. Mindenhol!!!!!!! Kétségbeesett emberek keresik hozzátartozóikat,tanácstalanul bolyonganak,kutatnak testvérük,szüleik után. Elkeserítő a helyzet! Aki nem hiszi el,hogy ez a vírus itt van és sok,-sok ember életét veszélyezteti,annak ajánlom menjen el ide. Nézze meg mi van itt.

Kétségbeesettek a dolgozók,betegek,hozzátartozók!!!! Mindenki küzd!!!! Egymásért,a betegekért,mindannyiunkért!!! Zárásképpen…kifelé jövet a temetkezési vállalat autója érkezett ismét ☹️Valakinek nem sikerült megnyernie a vírus elleni küzdelmet!😪 Kérek mindenkit,tartsuk be szigorúan a szabályokat,vigyázzunk egymásra! Ez most a szomorú valóság! Harcolnunk kell és ezt a harcot csak közösen tudjuk megnyerni!!!!!😰

Facebook

Kapcsolódó cikkek