Újabb részletek a leendő tokaji szuperhotelről – ez nem lesz csúnya

Megosztás

Nyilvánosságra került néhány fénykép a tervezésről, előre kijelenthetjük, nem lesz csúnya az új szálloda.

“Újabb mérföldkőhöz érkezett a Hotel Tokaj a felújítás útján. A nyár folyamán alakult ki, a most nyilvánosságra kerülő, és a beruházó tervei szerint – a hónap közepén engedélyezés céljából az ÉTDR felületen keresztül benyújtásra kerülő koncepció.

A funkciók és a koncepció nem változott az elmúlt fél éves tervezési folyamat során, leginkább a külső volt amiben meg kellett találni a konszenzust a tervezők, főépítész, a tervtanács tagjai és a beruházó között. A végeredmény egy modern 21. századi épület, mely formájában azért emlékeztet az eredeti épületre. Jelenleg az engedélyes tervek véglegesítése folyik, mely mellett párhuzamosan történik a belsőépítészeti munka is. Az épület nem csak kívülről, hanem belülről is átalakul, a fizikai megvalósítás is elindult, mivel megkezdődött az épület kiürítése.

A szálloda 4 csillagos Hotel Stars minősítéssel fog újranyitni, számos új szolgáltatással úgymint a kültéri medence és napozó, belső wellness sziget, az utca fronton pedig egy bor bisztró fog helyet kapni. A beruházó célja, hogy megjelenésével és színvonalával az új hotel, hosszú távon minőségi szolgáltatást nyújtson az ide érkező vendégek számára. (Posta György)

Facebook

Kapcsolódó cikkek