noÁr erős videóüzenettel reagált az SZFE botrányra, de nemsokára Miskolcon élőben is találkozhatunk vele

Megosztás

„Semmiféle tiszteletet nem érdemeltek meg, ugyanis ti sem tartottátok tiszteletben a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak 5, nagyon pontos pontját”

– kezdte üzenetét Molnár Áron, aki a színészi karrierje mellett létrehozta a noÁr projektet: rap számokat ír olyan kérdésekről, amelyek bántják az igazságérzetét és amelyekért tenni akar. 

A színész-rappert ráadásul nemsokára Miskolcon is láthatjuk és hallhatjuk a Közösség, kiállás, klíma- és ökológiai harc című előadásán!

Ráadásul a Borsod24-et érte az a megtiszteltetés, hogy segíthetünk neki megszervezni az (egyébként ingyenes) eseményt a Szinva Teraszon, október 21-én!

Néztem a híreket, láttam az eseményeket és egyszer csak betelt a pohár. Bántotta az igazságérzetemet a kialakult helyzet és egyértelműen éreztem, ez így nem mehet tovább, tennem kell valamit.

Ha benned is motoszkált már hasonló gondolat, de eddig nem volt merszed cselekedni, gyere el, és hallgasd meg noÁrt. Nézd meg velünk legnépszerűbb klipjeit, és tudd meg személyesen tőle, miért érdemes bátornak lenni, miért kell kilépni a sorból.

Ígérete szerint beszélni fog az SZFE ügyéről, az összefogás fontosságáról, és arról is, miért olyan fontos a harc a klímakatasztrófa ellen.

További információ az esemény Facebook oldalán!

Kapcsolódó cikkek