Fidesz-kultúra magasfokon – Deutsch Tamás “sz*pós” posztja a Facebookon

Megosztás

Egy egészen “kulturált” viccel üzent az ellenzéknek a közösségi médiában Deutsch Tamás. Ezek szerint a Fidesznél ez a stílus is simán belefér.

Az elmúlt évtizedekben híressé vált EP-képviselőnk bizony nem finomkodott a Facebookon, hogy odaszúrjon egyet Újhelyi Istvánnak. A posztot változtatás nélkül közöljük.

“Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot.Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:- Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz@psz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:- Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha lesz@psz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt három aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolgatva:- Vadász, vadász, te sz@pni jársz ide…😂
Kellő tisztelettel Ujhelyi Istvánnak abból az alkalomból, hogy egy hét alatt már harmadszor bukik le csúnyán, hogy mindenféle álhíreket terjeszt az Európai Unió munkahelyvédelmi hitelprogramjában (SURE) való (egyébként sikeres) magyar részvételről.
Ennyi.

Deutsch Tamás ismét megmutatta a kormánypárti kultúrát, a poszt miatt idáig sem Orbán Viktor, sem társai nem tiltakoztak. Ennyi.

Facebook

Kapcsolódó cikkek