Mindig van lejjebb – a hivatalos borsod megyei lap pojácának nevezte a miskolci polgármestert

Megosztás

Mindezt ráadásul annál a hírnél, ami arról számolt be, hogy a munkáját napok óta házi karanténban végző Veres Pál Covid-tesztje negatív eredményt hozott.

Az Alfahir.hu szúrta ki a bejegyzést a kommentek között, amit maga a cikk szerzője írt.

A szégyentelen, szervilis kormánypártiság újabb mélységét mutatta meg egy rosszindulatú, Veres Pálnak, Miskolc ellenzéki polgármesterének címzett komment, amit a közel 500 kormányközeli médiaterméket tömörítő Közép Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó Borsod Online portál egyik “újságírója” magáról megfeledkezve, a lap nevében tett közzé egy saját posztjuk alatt.

Történt ugyanis, hogy a szerdától házi karanténban dolgozó, a tavaly októberi önkormányzati választásokon a szavazatok 54,8%-át megszerző Veres Pál nemrégiben koronavírus-tesztet végeztetett el. A honatya végül ma kapta meg az eredményt, miszerint negatív lett a Covid-19 tesztje.

A hírről beszámolt cikkében a Boon.hu is, amit aztán saját Facebook-oldalukon megosztottak. Csakhogy a poszt alá egy vélhetően túlmozgásos fidesz-csinovnyik a Boon.hu nevében annyit kommentelt:

„Addig sem okoz nagyobb kárt ez a pojáca”.

Erről van szó:

boon.hu
Kép: Borsod Online Facebook oldala

A szóban forgó furcsa hozzászólásra többen is felhívták a figyelmet, de a komment így is több mint egy órán át kint volt.

boon.hu
Kép: Borsod Online Facebook oldala

A sors iróniája, hogy az Alfahir cikkének megjelenése előtt néhány perccel törölték az ominózus kommentet.

Kapcsolódó cikkek