Bíró László: Megtesszük a jogi lépéseket a HírTV műsorában elhangzottak miatt

Megosztás

Bíró Lászlóról egy terjedelmes, nagyjából 20 percces adást közölt a HírTV még a hónap elején. A műsorban a Borsod 6-os választókörzetében induló politikusról rengeteg vádat közöltek, miszerint lopott, kirekesztő megnyilvánulásai voltak, gyanús cégügyletekbe keveredett, sőt, állítólag valakit lelövéssel is megfenyegetett.

Bíró pár hete reagált , a HírTV műsorában elhangzottakat valótlannak nyilvánította, sőt a bírósághoz is fordulnak rágalmazásért:

“Megtesszük a jogi lépéseket a HírTV műsorában elhangzottak miatt”

– Közölte egy bejegyzésben.

Hetekkel korábban tették fel azt a kérdést, hogy mire számítok a kampányban, ha már az indulásomat is el akarták lehetetleníteni – a Jobbik végül nem is állhatott rajthoz, a Fidesznek sikerült elérni, hogy a szavazólapon csak öt ellenzéki párt logója szerepeljen.

Voltam már rasszista egy tudatosan félremagyarázott közlemény miatt. Voltam antiszemita, mely megnyilvánulásaim miatt bocsánatot is kértem, azonban a Fideszt nem érdekli a bűnbánat. Most lopással, fenyegetéssel vádolnak.


Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét, sőt, mind a mai napig fizetem azt a hitelt, amit magánszemélyként vettem fel, hogy rendezni tudjam a munkavállalók fizetését. Lopni sem loptam, sem gépsorokat, sem mást az üzemből.

– közölte a Facebook oldalán a képviselőjelölt.

Kapcsolódó cikkek