A rendkívül fogós pontycsemegének számító The One magmixek

Megosztás

A The One magmixek beszerzésével hatékonyan meg tudjuk oldani, hogy a ponty és amur horgászatához szánt magmixek elkészítésével ne nekünk kelljen külön foglalkoznunk. A cikkben részletesen is megmutatjuk az újdonsült csalétkek sajátosságait.

Kitérünk tehát egyrészt a The One magmixek ízesítésére és egyéb tulajdonságaira, emellett pedig igyekszünk adni néhány tippet azzal kapcsolatban is, hogy milyen típusú horgászattal és felkínálási módozattal tudjuk belőlük a legtöbbet kihozni.

Miben rejlik az új The One magmixek csalogató ereje?

Fishindánál kapható The One magmixek tartósítószert nem tartalmazó készítményeknek számítanak. A csalogató erejüket jelentősen megnöveli, hogy egyedülálló módon aminos, illetve betainos folyadékban áznak. Ezek az anyagok tehát a halak számára, ha lehet, még vonzóbbá teszik az egyébként is kedvelt magvakat.

A The One magmixeket praktikus, kétliteres kiszerelésben van lehetőség beszerezni. A tetejük lezárható, így több horgászathoz is alkalmazhatók. Az egyébként is nyerőnek számító tigrismogyorót, kukoricát, kendermagot, csillagfürtöt és csicseriborsót tartalmazzák koncentráltan.

Melyik típusú horgászathoz tudjuk eredményesen alkalmazni a The One magmixeket?

A nagytestű békéshalak, vagyis a pontyok és amurok célzott horgászatához érdemes leginkább a The One magmixekkel próbálkozni. Ezek a csomagok ugyanis a két célhal kedvenc elemózsiáit tartalmazzák, speciális anyagokkal felturbózva.

A klasszikus felkínálási mód természetesen az, hogyha a hajszálelőkére felfűzve kínáljuk fel a csalétkeket. Persze nem feltétlenül kell megmaradnunk ennél a vonalnál, nyugodtan cifrázhatjuk a felkínálás módját.

Példának okáért a magvakat a bojlikkal is vegyíthetjük, tovább fokozva azok csalogató hatását. Ezt egyaránt megtehetjük a csalizás keretei között, PVA hálóba rejtve, illetve tetszés szerint a koncentrált etetéshez is.

Ahogy mondani szokás, a cél szentesíti az eszközt, sokszor kísérletezésre van szükség az eredményes megoldás felleléséhez.

Milyen ízesítéssel vásárolhatók meg az új The One magmixek?

Az egyik legizgalmasabb kérdés, ami a horgászok mellett a halakat is foglalkoztatja. A The One magmixeket négy különböző, már sokszor bizonyított és jól bevált ízben van lehetősége beszerezni a horgászoknak.

Ezek név szerint a Red, Black, Purple, valamint a Gold ízesítések. Egytől egyig nagyszerűen működnek, méghozzá változatos körülmények között. Akár pontyra vagy pedig célzottan amurra szeretnénk horgászni, mindenképp fogós megoldást jelenthetnek.

Hogy mikor melyik változat működik jobban, azt nehéz előzetesen megmondani. Rendszerint próbálkozni és tesztelni kell azt, hogy az adott vízen és napon éppenséggel melyik The One magmixtípus megy a legjobban. Ez elsősorban a halak aktuális ízlésének függvényében alakul.

Kapcsolódó cikkek