Detoxikálás otthon

Megosztás

Hallottál már a detox folyamatáról? Nem, itt most nem a gyomormosásról lesz szó. A detox egy folyamat, amelynek lényege az egészségtelen dolgok leváltása, a káros anyagoktól való megszabadulás. Az évszakváltozás tökéletes alkalom arra, hogy kívül-belül méregteleníts, kikapcsolj és feltöltődj, készen állj az új évszakra.

A következő 6 tippel garantáltan olyan leszel, mintha kicseréltek volna.

Power cut

Maradj távol egy egész napra a technológiától, és kapcsolj ki minden elektronikus eszközt! Menj a szabadba, élvezd a természetet!

Healthy eating

Legalább egy napig egyél rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és magvakat! Igazi újraindítás a szervezetednek.

Víz a köbön

Cserélj le minden innivalót vízre! Ha nem megy magában, dobd fel kígyóuborkával, citrommal, mentával, hogy megspékeld egy kis ízzel.

Sleep a lot!

Meditálj, igyál finom gyógynövényes teát, lubickolj egy tele kád habos fürdőben, a gyertyafényben, majd csinálj teljes sötétséget a szobádban az alváshoz. Iktasd be a szépítő alvást az arany órákban!

Kukába a kupival!

Az életedben akkor lehet rend, ha körülötted is az van. Ezért szabadulj meg a felesleges tárgyaktól, takaríts össze, és meglátod, sokkal kiegyensúlyozottabb leszel az életben is!

Detox rutin

A méregtelenítés a hajadra és a bőrödre is szépítően hat. A mélytisztítás, hámlasztás után ne felejtkezz el a hidratálásról sem!

Az egészséges hajért

A Fuji Green Tea fejbőrradír zöld tea levelekkel, mentollal, sókristályokkal és Közösségi Kereskedelmi etióp mézzel tisztítja meg a hajad minden szennyeződéstől. Szilikonmentes, gondoskodik a haj egészséges ragyogásáról!

Testnek és léleknek

Egy Himalája agyagpakolás gyakorlatilag növényi szén, amelyet már az ősidők óta alkalmaznak a szépségpraktikák körében. Megtisztítja a bőrt a méreganyagoktól, tömegének ezerszeresét képes megkötni a szennyeződésekből.

Csak vidd fel a testedre ecset segítségével, hagyd rajta 10 percig, majd mosd le! A Himalája-hegységből származó egyediség gazdagítja tested és lelked egyaránt.

Megújuló arcbőr

Az antioxidánsokban gazdag Japán Matcha Tea egy mélytisztító arcmaszk, ami gátolja a káros anyagok felszívódását a bőrben, akadályozva ezzel az idő előtti öregedést. 100%-ban vegán, eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőrről, megvédi a sejtkárosodástól és élénkebbé teszi azt. Szilikon, ásványi olaj és paraffinmentes formula a Közösségi Kereskedelemből. Belevágnál a tisztító kúrába? Hívd elő megújult éned! A The Body Shop méregtelenítő termékei segítségedre lehetnek ebben!

Kapcsolódó cikkek