Mit érdemes figyelembe venni egy flottanyilvántartó rendszer vásárlása előtt?

Megosztás

A SeaFleet újszerű, innovatív megoldást kínál az autóparkok menedzselésére, ezért minden bizonnyal számos kérdést, illetve az alkalmazását illetően számos új szempontot vet fel az érdeklődőkben. Ezeket a szempontokat csokorba szedtük, és igyekeztünk minden velük kapcsolatos kérdést részletesen megválaszolni.

Miben tér el a SeaFleet más, hasonló megoldást kínáló szoftverektől?

A rendszer teljesen vékony klienses, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Ön gépére semmit nem kell telepíteni. A használatához mindössze egy internetes böngészőre van szükség. Valamennyi funkció a felhasználó rendelkezésére áll okos eszközökről, vagyis tabletről és okostelefonról is. A szoftverben kezelt adatok mélységének csak az igények szabnak határt, a járművek kapcsán teljes életút követés biztosított.

SeaFleet a magyar mellett angol és francia nyelven is megjeleníthető, és lehetőség van az összekötésére egyéb járműkövető rendszerekkel is. A mindennapi munkát pedig olyan beépített megoldások is támogatják, mint például a kulcsos autó igénylési vagy az engedélyezési workflow.

Minden funkciót szükséges megvásárolnom, így azt is, amire nincs is szükségem?

Természetesen nem. A szoftver moduláris felépítésű, vagyis a vásárláskor kiválaszthatók azok a funkciók, amikre szükségünk van. A szoftver ára is ennek megfelelően alakul.

A weboldalon nincs lehetőségem 10 darab autóra árat kérni?

SeaFleet árképzése „csomag alapon” történik, a legkisebb csomag pedig 20 autó kezelését teszi lehetővé. Weben történő árkalkulációnál a darabszám megadásakor a csomaghatárok darabszámai választhatók ki.

Kipróbálható a flottakezelő szoftver?

Igen, a SeaFleet előzetesen tesztelhető. Ehhez egy előre telepített, DEMO gépjármű adatbázist is biztosít a cég, ami az ügyfél részéről szabadon bővíthető vagy módosítható. Mivel meglehetősen komplex szoftverről van szó, a próbaverzió igénybevételét megelőzően célszerű egy bemutatón keresztül áttekinteni a működését.

A belépő felhasználók száma korlátozott?

Nem, a rendszert korlátlan számú felhasználó veheti igénybe egyazon időben. Ezen felül ugyanaz a személy akár több felületen, vagyis egy gépen több ablakban, vagy egy időben több eszközről is dolgozhat.

Kapcsolódó cikkek