A megyeszékhelyen, a Széchenyi utcán működő Leves és Burger Facebook-posztban tette közzé a nagyszerű hírt, miszerint a Street Kitchen Guide kiadvány szerint ők szerezték meg az ország második legjobb burgerezője címet. Az értékeléseket böngészve arra is rábukkantunk, hogy ugyanezen a megmérettetésen a mályinkai Iszkor még ennél is jobb eredményt ért el, étterem és bisztró kategóriában mindenkit maga mögé utasított.
A közösségi médiában jött szembe szerkesztőségünkkel a hír, milyerint megjelent a legújabb Street Kitchen Guide, amiben az ország több mint 700 legmenőbb vendéglátóhelyét mutatják be. A szakértő csapat 18 kategóriában gyűjtötte össze a legjobbak legjobbjait, az első három helyezettet pedig díjjal is jutalmazta a június 20. és 22. között megrendezett, háromnapos foodora Selection x Street Kitchen Fesztiválon.
Az összeállítás egyik legfontosabb célja az volt, hogy a budapesti helyek mellett a vidéki vendéglátóhelyekre is kiemelt figyelmet fordítson, és megmutassa, hogy mennyi remek, különleges vendéglátóhely létezik szerte az országban, amelyeket érdemes akár egy kirándulás, nyaralás keretében is felkeresni.
A borsodi vendéglátóhelyek által érintett kategóriák végeredménye az alábbi lett:
Hamburgerezők:
- The Burger Project (Budapest)
- A LEVES és Burger (Miskolc)
- Burger Labor (Budapest)
Éttermek és bisztrók:
- Iszkor (Mályinka)
- Teyföl (Szentendre)
- Petrányi Pince és Borterasz (Csopak)

Fotó: Facebook
Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz!