Főszerepben a béka, a hal és a pálinka Mezőnyárádon

Megosztás

Sokak nagy örömére idén sem marad ki a nyári repertoárból a Mezőnyárádi Béka-és Hal Sütő-Főző Fesztivál, mely ezúttal a X. Nemzetközi Pálinkamustrával együtt kerül a borsodi programok terítékére.

Július 5-én és 6-án minden a béka és a hal körül forog majd a gasztronómia ünnepén. Helyi főző csapatok mérik össze tudásukat a fenti alapanyagok elkészítésével. A finom ízek mellett egész nap zenés és családi programokkal készülnek a szervezők, szombat este pedig tűzijáték zárja a kétnapos rendezvényt.

Az érdeklődők az éhségüket a helyi büfé kínálatával csillapíthatják, ahol sült békacombot és hűtött italokat kaphatunk.
A helyi termékek vásárán válogathatunk az egyedi kézműves portékák között. Emellett lesz egészség sátor is, ahol egy gyors rutin vizsgálatot is kérhetünk. A gyerekeket pedig ugrálóvár és kézműves foglalkozás program várja.

A részletes program ide kattintva érhető el. Charlie, a Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, mellett érdemes megemlíteni a mezőnyárádi illetőségű Hungarocell zenekart. A bandát 2009-ben alapították helyi fiatalok és azóta töretlen lelkesedéssel járják az országot. Minden bizonnyal ezúttal is felcsendül legismertebb slágerük, az Egy falu van Nyárád!

HUNGAROCELL – Egy falu van Nyárád! [Official Music Video]

🔊 HALLGASD A HUNGAROCELLT! 🔊 Youtube: https://bit.ly/3CQGyNf Spotify: https://spoti.fi/2rQlPJO ✅ KÖVESD A HUNGAROCELLT! ✅ Facebook: http://bit.ly/33LW5vW​ Instagram: http://bit.ly/2Op4rXH​ TikTok: http://bit.ly/2KuKspd Koncertszervezés: [email protected] +36 70 5678554 — HUNGAROCELL – EGY FALU VAN NYÁRÁD!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek