Kettőre nőtt a hatalmas putnoki baleset áldozatainak száma, a rendőrség szemtanúkat keres

A Mercedes és az Audi óriási frontális ütközésénél sok fontos apróság még mindig nem tisztázott, a rendőrség a baleset szemtanúit keresi. Közben az egyik kocsiból kizuhanó négy emberből már kettő vesztette életét.

Tovább olvasom

Nyílt vízi strandkörkép Borsodban: vannak kiválók, vannak ki nem nyitók és életveszélyesek is

Rádió M plázs

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei természetes fürdőhelyek 2024-es szezonjáról szóló részletes jelentés szerint a megyében 9 nyilvántartott és ellenőrzött természetes fürdőhely található, melyből 5 jelezte, hogy idén kinyit, és további egy megnyitása várható. A fürdőhelyek változó nyitvatartási időszakokkal üzemelnek: Néhány strand idén különböző okok miatt nem nyit ki: a Mango Beach – Mályi a magas vízállás miatt, a Tiszabábolna Babuna Beach az üzemeltető döntése alapján, míg a mezőzombori Dorgói-tó strandján továbbra is érvényben van a 2023 júliusában elrendelt fürdési tilalom cianobaktérium burjánzás miatt. Az Európai Bizottság osztályozása szerint a strandok minősítése változó:…

Tovább olvasom

Miniszterből asztalos: Varga Judit az ÁSZ elnökével alapított asztaloscéget

Varga Judit

Varga Judit, aki korábban igazságügyi miniszter, illetve Magyar Péter felesége volt, és Windisch László, az Állami Számvevőszék jelenlegi elnöke, közösen alapítottak egy asztaloscéget 2024. június 21-én. Mondhatni, összebútoroztak. A két ismert közéleti személy kapcsolatáról már hónapok óta tudni, többször jelentek meg együtt kulturális rendezvényeken, fotózták már őket le kézenfogva is.

Tovább olvasom

Ciao Martin – olasz étteremmel bővül Miskolc gasztronómiai palettája

Pénteken egy új olasz étterem, a Ciao Martin nyitja meg ajtajait a nagyközönség számára Miskolc-Martinkertvárosban. A vadkovászos pizzák mellett nem maradhatnak el a kínálatból a különböző tésztaételek, de különlegességekkel is készülnek, hogy egy csipetnyi Olaszországot csempésszenek a vendégek tányérjaira.

Tovább olvasom