Lélegzetelállító fotók: Lillafüred és a diósgyőri vár is a legszebbek között

Megosztás

Bemutatták a Magyarország 365 fotópályázat képeiből készült könyvet, melyben két miskolci büszkeség is helyet kapott: Lillafüred hajnali látképe, valamint a hófödte diósgyőri vár.

Amint azt Veres Pál polgármester is megjegyzi a közösségi oldalán, csaknem 120 ezer alkotásból két miskolci illetőségű fotó is bekerült az albumba. Az egyik Bózsó Gyula Hófehér vár című képe, valamint Horváth Csongor Arany völgy című fotója.

A Hófehérvár című alkotás

Bózsó Gyula fotója mindenki számára egyértelmű: még akkor készült, mielőtt a várat elkezdték megújítani. Mint mondta, szerette volna akkori formájában megörökíteni a város egyik legismertebb turisztikai gyöngyszemét.

Bózsó Gyulához hasonlóan Horváth Csongor is 2021 telén készítette fotóját. Tökéletesen sikerült átadnia Lillafüred szépségét, a kék és arany színek játéka szemkápráztató.

Veres Pál

📸 A Magyarország 365 fotópályázat képeiből készült könyvet mutattak be Budapesten. 👏Büszkeségünkre közel 120 ezer alkotásból két miskolci fotó is bekerült az albumba. Az egyik Bózsó Gyula Hófehér…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek