Naponta hat doboz energiaitalt ivott a borsodi fiatal, kómába esett, az orvosok már lemondtak róla

Megosztás

Semmi esélyt nem láttak már a férfi felépülésére, ám egy igazi orvosi csoda történt, mégiscsak sikerült visszatérnie a halál torkából, mára pedig már annyit javult az állapota, hogy aktív életet élhet. Ugyanakkor rávilágít az energiaitalok fogyasztásának veszélyességére.

Főleg, ha ez a fogyasztás túlzott. Orvosi csodának számít annak a fiatal borsodi férfinak a teljes felépülése, aki kómába esett, miután elfogyasztott 24 doboz energiaitalt – írta meg a Blikk. Korábban az orvosok már arra biztatták a fiatal családapa szüleit, hogy fontolják meg a szervei felajánlását.

Mint ismert: egy 18 éves, BAZ megyei családapa elfogyasztott 24 doboz energiaitalt, majd rángógörcsöt kapott, és kómába esett. A 18 éves férfi felépülésére semmi remény nem volt, az orvosok az életéért küzdöttek. Végül felépült a férfi, ami orvosi csodának számít. Az akkori hírek szerint a férfi négynaponta ivott meg egy karton, vagyis 24 doboz energiaitalt, ami átlagosan hat dobozt jelentett naponta. 

A Blikk információi szerint Szabolcs életéről már az orvosok is lemondtak, családtagjait már a legrosszabbra készítették fel. Azt kérték tőlük, fontolják meg, felajánlják-e a fiatal családtagjuk szerveit. A férfi sógornője elmondta, hogy éjszaka kapták a hívást arról, hogy a Szabolcs nevű férfi összeesett és megállt a szíve. A fiatal férfit próbálták otthon újraéleszteni, majd hívták a mentőket. 

A mentőben még 20 percen át küzdöttek az életéért, ezt követően az ózdi kórház intenzív osztályára került, ahol még kétszer kellett újraéleszteni. A család elmondása szerint, mivel Szabolcs agya a félórányi oxigénhiány miatt károsodott és családtagjuk kómába esett, az orvosok nem bíztak abban, hogy valaha visszatérhet a mindennapokba. Szabolcs pedig mostanra teljesen felépült, újra aktív életet él.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek