Koffeinmérgezést kapott, majd kómába esett egy 18 éves férfi Farkaslyukon

Megosztás

Egy 18 éves férfi kómába esett Farkaslyukon. Szabolcs életért a miskolci kórházban küzdenek az orvosok, de a családdal közölték, hogy a legrosszabbra is fel kell készülniük.

A férfi otthon volt a párjával és két gyermekével, amikor a kedvese megkérte, hogy keljen fel a féléves kislányához. Ezt követően alig lépett oda a babakocsihoz, a fejéhez kapott, majd rángatózni kezdett, és összeesett – írja a Bors.

A fiatalember vasárnap otthon volt a párjával és két gyermekével. A kedvese megkérte, hogy keljen fel a féléves kislányához. A férfi ezt örömmel megtette, de alig lépett a babakocsihoz, a fejéhez kapott, majd rángatózni kezdett és összeesett. Egy szót sem volt képes szólni. A fiatal férfit a családtagok igyekeztek újraéleszteni. Jelenleg kómában fekszik.

Masszíroztuk a mellkasát, és fújtuk a szájába a levegőt. A mentőket is értesítettük, akik beszállították a kórházba – mondta Amanda, Szabolcs kedvese.

Amanda elmondta: Szabolcs rengeteg, az egészséges fogyasztási határt messze túllépő mennyiségű energiaitalt ivott. A rendkívül magas koffeintartalmú folyadékot szinte víz helyett fogyasztotta.

Volt, hogy vett egy egész kartonnal, a benne levő 24 doboz italt pedig alig egy hét alatt magába öntötte. Ettől koffeinmérgezést kapott.

A családapa elsajátította az ácsszakmát, de azt tervezte, hogy ismét iskolapadba ül. Szeretett volna minél jobb körülményeket biztosítani a családjának. A 18 éves férfi párja két évvel idősebb. Azt tervezték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, de mindig közbejött valami.

Szabi mondogatta, hogy elvesz feleségül, és már megkérte a kezemet. Remélem, lesz rá lehetősége, hogy ezt meg is tegye. Most ezért is imádkoznom kell. A gyerekeknek, a hároméves Dominik Tibornak, és a féléves Amira Lénának szüksége van rá. Még nem is tudta őket a nevére venni, az én vezetéknevemre anyakönyvezték mindkettőt. A fia keresi az apját, de már tudja, hogy beteg – mesélte az elkeseredett menyasszony.

A család mindenkit arra kér, gondoljon az édesapára, és mondjon el érte egy imát.

– Most már csak a Jóistenben bízhatunk. Az orvosok ugyan minden tőlük telhetőt megtesznek, de őszintén megmondták, hogy a legrosszabb lehetőségre is fel kell készülnünk. Igen, Szabi kómába esett és meghalhat, de mi nagyon reménykedünk, hogy életben marad.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek