Ismét jön a Szalamander, emiatt jelentősen megváltozik szerdán a közlekedés

Megosztás

Autóval sem hajthatunk be akárhova, az MVK-nál pedig számos járatot érint az ideiglenes változás, érdemes ismerni a részleteket.

Szerdán este tartják a Miskolci Egyetem végzős hallgatóinak hagyományos Szalamander felvonulását. A program miatt – várhatóan 20:50 és 21:05 között – villamospótló autóbuszok fognak közlekedni a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között, valamint a Kazinczy utca lezárása miatt a 11-es, a 14-es, a 28-as, a 34-es, a 35-ös és a 36-os autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek – tájékoztatott az MVK Zrt.

Közleményükben hozzátették, hogy a Kazinczy utca lezárása miatt – várhatóan 20:50 és 21:20 között – az érintett autóbuszjáratok az alábbiak szerint közlekednek:

• A 11-es járatok a Búza tér felé nem érintik a Szemere-kert és a Kazinczy Ferenc utca megállóhelyet, helyettük a Dózsa György út és a Petőfi tér (1-es mh.) megállóhelyen állnak meg

• A 14-es és a 36-os járatok

• a Repülőtér/Bosch végállomás irányába nem érintik a Villanyrendőr, a Hősök tere és a Petőfi tér megállóhelyet, helyettük a Szemere utca (21-es mh.) és a Centrum megállóhelyen állnak meg

• Hejőcsaba, illetve az Avas kilátó felé nem érintik a Petőfi tér (14-es mh.), a Hősök tere és a Villanyrendőr megállóhelyet, helyettük a Petőfi tér (20-as mh.), a Centrum és a Szemere utca (21-es mh.) megállóhelyen állnak meg.

• A 28-as járatok a Tampere városrész felé nem érintik a Hősök tere és a Villanyrendőr megállóhelyet, helyettük a Centrum és a Szemere utca (21-es mh.) megállóhelyen állnak meg.

• A 34-es járatok az Avas kilátó felé nem érintik a Petőfi tér (14-es mh.), a Hősök tere és a Villanyrendőr megállóhelyet, helyettük a Petőfi tér (20-as mh.), a Centrum és a Szemere utca (21-es mh.) megállóhelyen állnak meg.

• A 35-ös járatok az Avas kilátó felé nem érintik a Hősök tere és a Villanyrendőr megállóhelyet, helyettük a Centrum (BOKIK épülete melletti mh.) és a Szemere utca (21-es mh.) megállóhelyen állnak meg.

• A 43-as járatok a Déli Ipari Park felé nem érintik a Hősök tere és a Villanyrendőr megállóhelyet, helyettük a Centrum és a Szemere utca (21-es mh.) megállóhelyen állnak meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek