Tragédia: ezért hunyt el olyan hirtelen a Miskolci Nemzeti Színház volt színésze

Megosztás

Vadász Zsoltot egy ritka, de rendkívül heves fertőzés vitte el, a húsevő baktérium napok alatt végzett vele. Döbbenet a köbön.

Pénteken hunyt el az ózdi születésű Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház népszerű énekese és színésze, aki éveken át több szerepben a Miskolci Nemzeti Színházban is játszott. A szomorú hír kapcsán a Blikk megdöbbentő részleteket hozott nyilvánosságra. Kiderült, hogy egy húsevő baktérium okozta fertőzés néhány nap alatt végzett vele.

A család és a barátok értetlenül állnak a tragédia előtt.

Még mindenki keresi a szavakat. Egyszerűen senki sem érti, mindez hogyan történhetett meg. Két hete még színpadon volt, nem sokkal később pedig már rosszul lett otthonában” – mondta egy közeli ismerős a lapnak.

A mentők azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy egy húsevő baktérium fertőzte meg. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, de Vadász Zsolt állapota gyorsan romlott. A szervezetét megtámadó fertőzés következtében hamar lélegeztetőgépre került, és sajnos a szervei feladták a küzdelmet. A miskolci közönség legutóbb a 2014-es A víg özvegy című operett előadásában láthatta őt. (via Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek