Bővül a Miskolc Pass turisztikai kártya szolgáltatása, kinézetre is megújul

Megosztás

Már kilenc éve létezik ez a kártya, a 24, 48, 72, 120 órás turisztikai kártyák elfogadóhelyeiről katalógust és imázsfilmet is készített a kártyarendszert működtető MIDMAR Kft.

Az imázsváltásról és a bővülő szolgáltatásokról csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a belvárosi Tourinform irodában. A részletekről a Minap.hu számolt be.

2015 óta segíti a turisták miskolci tartózkodását, biztosít ingyenes belépéseket és százalékos kedvezményeket a Miskolc Pass turisztikai kártya, ami környezettudatos, smart QR-kódtechnológia elven működik. A kártya 24, 48, 72 és 120 órás változatban készült, mivel Miskolc rengeteg látnivalóval rendelkezik, a város alapos felfedezése közel egy hetet is igénybe vehet. A kártya a legismertebb miskolci attrakciókba ingyenes belépést biztosít, illetve ingyenesen használható korlátlan számú közösségi közlekedésre is. Kisgyermekes családként kiegészítő kártya is igényelhető, 14 év alatti gyermek közösségi közlekedéssel vagy anélkül is élvezheti a kártyával járó kedvezményes szolgáltatások körét. 

– Megújult a kártya külseje, korszerűbb grafikai megjelenést kapott. Változott az elfogadói kör, több új hellyel bővült. Illetve készült egy másfél perces imázs film is, amelyet online hirdetések formájában szeretnének minél szélesebb körben megismertetni – hangsúlyozta Tóth-Bodnár Krisztina. A MIDMAR Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a lakosság számára elérhető Miskolc Pass Classic kártya kedvezményei némileg eltérnek a turisztikai kártyáktól. Érdekesség továbbá, hogy a városunkba látogató családok gyermekei a plasztik kártya helyett hűtőmágnest kapnak, így emléknek is megmaradhat. 

A turisztikai kártya tulajdonosaként könnyedén elérhetőek a város nevezetességei az ingyenesen és korlátlanul használható helyi közösségi közlekedéssel. A legismertebb attrakciók: többek között a Bükk értékeit bemutató Szeleta Park Látogatóközpont, hazánk legszebb természeti környezetében fekvő állatkertje, a Miskolci Állatkert, a világviszonylatban is egyedülálló Anna-barlang, a két kiemelkedő műgyűjteményt bemutató új Képtárral bővült Herman Ottó Múzeum, a páratlan élményt nyújtó Miskolctapolca Barlangfürdő, az exkluzív fürdőzési élményt biztosító Ellipsum Élményfürdő pedig a kártyával egyszeri alkalommal, ingyenesen látogathatók, és garantált városnéző sétákon a város „rejtett” értékei is megismerhetők. 

– A fürdők és látnivalók mellett éttermek, cukrászdák, szálláshelyek, üzletek, borászatok és kalandparkok 10-20 százalékos kedvezményt biztosítanak szolgáltatásaik árából – tudatta az ügyvezető. 

A 24, 48, 72, 120 órára érvényes turisztikai kártyák és a kiegészítő gyermekkártyák megvásárolhatók a Tourinform irodában személyesen, valamint a www.miskolcpass.com oldalon online is, illetve a Miskolctapolcai Turisztikai Ponton egészen késő őszig. Ilyen volt a klasszikus kinézet:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek