Megy ez BMW nélkül is, íme Miskolc új parkolómestere

Megosztás

Vannak berögződött sztereotípiáink a prémium német autómárkák sofőrjeinek értelmi és vezetési képességeiről, de itt az újabb bizonyíték, hogy semmit nem szabad a BMW-sekre és az audisokra szűkítenünk, megy ez Citroennel is.

A parkolást ilyen módon végrehajtó autóvezetőnek csak gratulálni tudunk, nem elég, hogy két parkolóhelyet sikerül egyszerre elfoglalnia a ferde beállással, ezek egyike ráadásul mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhely. Amennyiben jogosult erre, annál inkább ügyelnie kellene a megfelelő megállásra.

Az egyik helyi csoportban Péter tette közkinccsé ezt a demoralizáló miskolci fotót, a hozzászólók pedig természetesen el is szabadultak. Többen a “fogyatékos” fogalmat igyekeztek kiforgatni a sofőr elmeállapotára vonatkoztatva, ám ezeket nem idéznénk. Enci szerint viszont ez az autóvezető már 4H-s: Hihetetlenül, Halmozottan, Hátrányos, Helyzetű.

A mozgáskorlátozott jel is frissen festve, jól láthatóan szerepel az aszfalton és semmi nem akadályozza az autóst, hogy ezt észre is vegye. Volt, aki megemlítette, hogy találkozott olyan esettel (bár rendkívül ritka), hogy egy ilyen módon parkoló sofőrt megbüntettek, őt viszont rögtön 65 ezer forintra vágták meg. Ezért SE kövessünk el ilyet.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek