CSI Miskolc: Helyszínelőink a legjobbak közt

helyszínelők

Megosztás

Kiváló eredményt ért el a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőri kontingens a XIII. Országos Balesethelyszínelő Versenyen, a miskolci páros harmadik helyezett lett.

A június 11-13. között Budapesten megrendezett szakmai megmérettetés célja a baleseti helyszínelést végző rendőrök elméleti és gyakorlati tudásának elmélyítése, a tapasztalatcsere és információáramlás ösztönzése, a terület fontosságának hangsúlyozása, valamint az egységes szakmai szemlélet erősítése és a hosszútávú minőségi fejlődés elősegítése volt.

A 20 csapatból álló mezőnyben Borsod-Abaúj-Zemplént Pataki Roland rendőr-főtörzszászlós és Sulyok Róbert rendőr-törzszászlós, a Miskolci Rendőrkapitányság baleseti helyszínelői képviselték, akik a megyei előválogató fordulón nyújtott kiemelkedő teljesítményüknek köszönhették az indulási jogot.

A versenyprogramban elméleti és gyakorlati feladatok egyaránt szerepeltek, melyek felölelték a közlekedési szabályok és szakmai ismeretek terén való jártasságot, különböző baleseti szituációk kezelésének módszertanát, valamint a fényképezési és vezetéstechnikai készségek felmérését is.

Pataki Roland és Sulyok Róbert

A megyei páros remek összteljesítményt nyújtva az előkelő 3. helyezést szerezte meg a megmérettetésen.

Forrás: Police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek