Nyakunkon a nyári szünet a miskolci LEGO-áruház pedig új csodákkal jelentkezik

Megosztás

A gyermekek nagy örömére a dinoszaurusztól a sportautóig, a rotoros helikoptertől a motorkerékpárig számos új modell közül választhatnak a miskolci legóboltban.

A Kocka Miskolc adta hírül, hogy megérkeztek a legújabb júniusi LEGO® csodák. Legórajongók, figyelem, ezt nehéz lesz kihagyni.

Először is a fiúk részére, itt vannak, méghozzá oly sokféle a legmenőbb LEGO Speed Champinos (76924), Mercedes-AMG G 63 és Mercedes-AMG SL 63 járműveket tartalmazó szett és a Lamborghini Lambo V12 Vision GT szuperautó.🚗

A LEGO játékautó visszatükrözi a modell jellegzetes, stílusos karosszériáját, van benne vezetőülés, amelyhez a szélvédő és a motorháztető felnyitásával lehet hozzáférni, továbbá megtaláljuk rajta a hatszögletű dísztárcsákat, a Gran Turismo logókat és az Y-formájú hátsó lámpákat.

A kalandra vágyakozók elmerülhetnek a LEGO® City (60437) vadonatúj dzsungelében.

Ez a kalandokkal teli játékszett tartalmaz egy tandem rotoros helikoptert, egy motorkerékpárt, egy mocsárjárót és egy bázist a dzsungelben, valamint 5 kutató minifigurát és 3 játék gorillafigurát rejt, de megalkothatják saját őslényparkjukat a LEGO® T-Rex (31151) Creator hátborzongatóan vagány készletéből, 3 különböző dinoszauruszt építhetnek meg ugyanazokból a kockákból.

“Gyertek nézzetek szét nálunk, biztos találtok valami szépséget vagy gyűjtői darabot nálunk. Hatalmas választékkal várunk mindenkit! Ingyenes parkolás az udvarban! Nyitvatartás: hétköznap 10.00-18.00-ig, szombaton 9.00-13.00-ig” – írta a Kocka Miskolc. Egy kis ízelítő:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek