Látványos baleset az M3-ason, két kerekét is elhagyta egy teherautó menet közben – videó

Megosztás

A teherkocsi a középső sávban haladt, amikor minden előzmény nélkül egyszer csak kitört két kereke, ami pattogni kezdett az úttesten. Óriási szerencse, hogy mindenki ki tudta kerülni a nem várt meglepetést. Alig valamivel odébb egy Volkswagennel koccantak, ami felborult.

Az M3-as autópálya fővárosi kivezető szakaszán vett fel egy balesetveszélyes jelentet egy autós kamerája, amit a Bp-i Autósok közössége oldalnak küldött el. Mint a videón látni, éppen a kamerás autó előtt szabadult el egy platós kisteherautó bal hátsó dupla kereke.  

Szerencsére nem történt baj, pedig a külső sávban haladó furgon majdnem eltalálta az egyik elszabadult kereket.

KEREKEK SZABADULTAK EL az M3 kivezető szakaszán

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt az M3 kivezető szakaszán. Éppen a kamerás autó előtt szabadult el egy platós kisteherautó bal hátsó dupla kereke. Óriási szerencséje volt mindenkinek, hogy nem történt komolyabb baj! A külső sávban haladó furgon nem sokon múlt, hogy eltalálja az egyik elszabadult kereket. FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE.

Frissítés: Az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán, a Kacsóh Pongrác felüljárónál a Volkswagen Caddy vezetője sávot akart váltani, de nem engedték be, ezért visszahúzta a kormányt, a mögötte érkező Honda sofőrje megijedt, kihúzta a külső sávba az autót, pont a tempósan haladó Volkswagen taxi elé. A Honda és a taxi összeütközött, a taxi ennek következtében a belső szalagkorlátnak ütközött és a tetejére borult. A taxisofőrt a mentők emelték ki a roncsból, megsérült, de nem tudjuk, milyen mértékben. Újraélesztés nem történt, ahogy egy másik csoportban írták. Épp most borítják vissza a kerekeire a Volkswagent, a forgalmat megállították. (via Balesetinfo)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek