A legjobb tíz közelében már Miskolc a nyári előfoglalásokban

Megosztás

A leghíresebb fürdővárosok és a Balaton-part felkapott üdülőhelyeivel vetekszik Miskolc a turisták körében.

Akadnak olyanok is, akik csak néhány napra, de vannak, akik egy vagy akár két hétre is elutaznak a nyári időszakban, erről számolt be részletesebben a Minap.hu.

Az észak-magyarországi régióban Miskolc kedvelt úti cél mind a belföldi, mind a külföldi nyaralók tekintetében. A Calimbra Wellness és Konferencia Hotelbe például egyre többen érkeznek a szomszédos országokból, főleg Szlovákiából és Csehországból, de jellemzőek látogatnak el a városba lengyel és a román vendégek is. 

– Nyári foglaltságunk a várakozásainknak megfelelően alakul. Bár a COVID óta a foglalási ablak lerövidült, ez szerencsére a főszezon időszakára nem jellemző. Vendégeink itt tartózkodása az átlagos kettőről három-négy éjszakára növekszik ebben az időszakban, de van olyan, hogy öt és hét éjszakára érkeznek vendégeink – tudta meg a Miskolc Televízió stábja Török-Bencze Csilla értékesítési igazgatótól.

Az egyik legnagyobb szállásközvetítő weboldal minden évben az évszaknak megfelelően készít listát azokról a városokról, amelyek az adott időszakban a foglalási darabszámok alapján a legnépszerűbbek.

Miskolc most a tizenegyedik helyen áll. Városunkat a listán a nyáron felkapott Balaton-parti és fürdőikről híres települések előzik meg csupán, tudtuk meg a Szállás.hu sajtószóvivőjétől. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek