Tönkretette a vihar az MVSC röplabdacsarnokát

Megosztás

Gyakorlatilag teljes egészében megrongálta az éjszakai vihar az MVSC sportcsarnokának tetőszerkezetét, ami miatt maga a terem is beázott és teljesen használhatatlanná vált.

A fotókon jól látszik, hogy a Kubik tetejét lekapta a viharos szél, majd a zöld területekre szórta szét. Ennek következtében már csak a mennyezet védhette meg egy darabig a röplabdapályát, de nem sokáig. Jelenleg víz és kosz lepi el a küzdőteret, de a falak is vizessé váltak.

A vihar alaposan megrongálta a csarnok tetejét

“Az épületet a sportcentrum üzemelteti, a vezető jelezte is az önkormányzat felé a problémánkat” – fogalmazott Illyés, akitől megtudtuk, van garancia az épületen. “A munkatársaink jelenleg is kint vannak a helyszínen, azért küzdenek, hogy megpróbálják kizárni egy átmeneti megoldással a vizet a judoteremből. Reméljük, hogy az önkormányzat ebben a vis major helyzetben a segítségünkre tud lenni.”

Vasárnap éjszaka temérdek eső hullott le Miskolcra, a katasztrófavédelem munkatársainak is bőven akadt dolguk, miután a vihar több fát is kidöntött a városban.

A vihar nem kímélte a tetőszerkezetet

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek