Két meccset is játszik a futballválogatott a héten Miskolcon, diósgyőri fiatalok is a keretben

DVTK utánpótlás

Megosztás

Csütörtökön és szombaton U18-as válogatott labdarúgó-mérkőzések lesznek a DVTK Arénában, a svédek ellen játszunk mindkétszer.

A magyar U18-as labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzéseket játszik a svéd korosztályos csapattal csütörtökön 18:00-kor, szombaton 14:00-kor a DVTK Arénában. A 2006-ban született magyar játékosokból álló válogatott novemberben Európa-bajnoki selejtezőtornán lép pályára Andorrában, ahol Andorra, Németország és Ciprus lesz az ellenfél.

A svédek elleni barátságos miskolci találkozók az őszi EB-selejtezőkre való felkészülést szolgálják. Babó Levente szövetségi edző azokra a játékosokra számít, akik az elmúlt hónapokban meghatározó tagjai voltak a válogatottnak. Az edző két jó mérkőzésre számít a svédek ellen, akik komoly erőt képviselnek. Szeretné, ha sikerülne előrelépniük a tavaszi, görögök elleni mérkőzésekhez képest, és kijavítva a korábbi hibákat, minden területen jobb teljesítményt tudnának nyújtani, mint az áprilisban.

A hazai környezet külön motivációt jelenthet a csapatnak, hiszen három diósgyőri játékos, a házigazda DVTK futballakadémiájának növendékei – Bacsa Benjámin, Lajcsik Vencel és Szamosi Ádám – is lehetőséget kaphatnak a keretben a svédek elleni találkozókon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek