Miskolc új kedvence a Mancs térnél a saját édességét kínálgató kisgyermek

Megosztás

Ez az a pillanat, amikor újra rájöhetünk, a legtöbb gyermek teljesen tiszta lélekkel születik és benne lakozik a jóindulat, az önzetlenség, nekünk felnőtteknek és a környezetének lenne feladata ezt megőrizni bennük.

A főszereplő kisfiúnak egyértelműen sikerült. Reméljük, még nagyon sokáig és nem rontja el őt is beteg világunk. A részleteket Székely Marcsika osztotta meg az egyik helyi közösségi médiás csoportban.

“Üzenem annak a kisfiúnak, aki ma a Mancs térnél mindenkit megkínált a cukorkájából: nagyon boldoggá tetted a napomat, ilyen boldogságban már régen volt részem. Gratulálok a szülőknek, hogy ilyen csodát nevelnek. Köszönöm szépen. Millió puszi” – fogalmazott Marcsika, akinek az ismeretlen nevű, de mégis névtelenül is sztárrá váló kisfiú bearanyozta a napját.

És még nagyon sokakét, akik a történetet olvasták, nem véletlenül terjed szélsebesen az interneten. A Borsod24 szerkesztősége is csak gratulálni tud a szülőknek a remek nevelésért, a kisfiúnak pedig a jószívűségéért. Sajnálatos, hogy az önzetlenség és a másoknak segíteni akarás már nagyon erősen kiveszőben van az emberekből (nemcsak Miskolcon), egy ilyen történet 40 évvel ezelőtt nem kapott volna ekkora figyelmet.

Viszont teljesen elferdült, beteg világunkban igazi üde színfoltot jelent egy ilyen tiszta szívű kisgyermek.

(A kép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek