Óriási szerencséje volt a motorosnak, akinek járművén áthajtott egy kamion az M3-ason

Megosztás

A motoros a Nyíregyháza felé vezető oldalon először egy másik járművel koccant, ezután került a kétkerekű a kamion alá, szerencsére ekkorra a motoros, aki egyébként vétlen volt a balesetben, már valamivel arrébb csúszott, így ő olcsón megúszta a balesetet.

A Balesetinfo tájékoztatása szerint az M3-ason Budapest felé, Gödöllő magasságában a Honda VFR először egy platós kisteherautóval koccant, majd egy Iveco kamionnal ütközött, amely át is hajtott a motoron, szerencsére addigra a motoros már leesett a Hondáról, így csak könnyebben sérült.

A kamionos ebből valószínűleg nem vett észre semmit, ugyanis elhagyta a helyszínt, de visszahozták. Jelenlegi állás szerint a motoros vétlen volt a balesetben.

Fotók: Motormentés – Motoros Angyal

A képeket látva jó esély van arra, hogy a kétkerekű járműnek csak a legelején mehetett át a kamionos, mivel ha egy motoron teljes egészében keresztülhajt egy ilyen hatalmas kamion, annak eredménye egyáltalán nem így néz ki. A kamionos felelősségét is sokan firtatják, hogy kizárt, hogy ne vette volna észre, ha keresztülmegy egy motor elején.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek