Így zajlott a gyereknap Miskolcon

Megosztás

A mai nap Miskolcon is a gyermekekről szólt és minden adott is volt az önfeledt szórakozáshoz. Kellemes napos idő várta a Népkertbe, a városi gyereknapi rendezvényre érkezőket.

Vasárnap reggeltől várták a családokat a Népkertben a városi gyereknapi programok szervezői. Dodzsem, óriáshinta és körhinta, interaktív játékpark, mászófal, íjászkodás, óriás buborékshow, bohóc, pónicikli, óriás jenga, cornhole, ügyességi játékok, arcfestés, kavicsfestés, kézműveskedés, lufihajtogatás, valamint sportprogramok: minden volt, ami egy gyerkőcöt igazán lázba hozhat.

Ugrabugrálni lehetett az ugrálóvár parkban, a nagyobbakat lézerharc, míg az egész családot kishintós lovagoltatás, gasztronómiai-, játék- és kézműves vásár fogadta. 

Színpadi programokból sem volt hiány, a napot a Miskolci Mazsorett Együttes műsora nyitotta. Ezt követte a Kacagó Bábszínház: Madzag Jankó és Nyúl Dani című előadása. Majd Bogármuzsika, a Diósgyőri Jazz Tánc Klub, valamint a ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” zenei válogatása jött, kifejezetten gyerekek fülére hangolva. Délután a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes döngölte a csűrt, majd a Csiribiri együttes lépett fel, zárásként pedig a Helikoffer együttes szórakoztatta a kicsiket. 

A tűzoltóságon is különleges programok várták a gyerekeket, ahogy arról korábban beszámoltunk. A mai napon 10 és 16 óra között fogadták a látogatókat a tűzoltó laktanyák,  így a gyerekek beülhettek a tűzoltóautókba, és játékos keretek között szerezhetnek információkat a katasztrófavédelem tevékenységéről.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Mocsári László – Minap.hu

Kapcsolódó cikkek