Hamarosan nyit az új vendéglátóhely az egykori Anna terasz helyén, Miskolctapolcán

Megosztás

A munkálatok nemsokára befejeződnek, közel a nyitás, nemsokára ellátogathatunk a Fekvő Rókához, a Barlangfürdő mellé.

Elkészült az egykori Anna terasz helyén megépült legújabb cukrászda, amely könnyed eleganciájával június 1-től várja majd a miskolciakat és a turistákat Miskolctapolcán a Barlangfürdő bejáratával szemben. A részleteket a Minap.hu tette közkinccsé.

A Fekvő Róka elnevezésnek természetesen különleges és helyhez kötött története van, amely mint megtudtuk még nem publikus. – Mindent a maga idejében – mondta Poncsák Pál, az üzemeltető Avalon Park Kft. ügyvezetője, aki annyit azonban mégis elárult róla, hogy olyan márkát akartak létrehozni és felépíteni, amely nemcsak magát építi, hanem a körülötte lévő desztinációt is. Vagyis azt szeretnék, ha ez a vendéglátóhely, mint márka fejlesztené azt a helyszínt, ahol található, szűkebb értelemben véve a Barlangfürdőt.

A vendéglátóhely építése év elején kezdődött el. Az Avalon Center Kft. csaknem két évvel ezelőtt vásárolta meg az épületet. A fejlesztés célja, hogy a klasszikus francia stílusban megépült cukrászda a város ékköve legyen és a miskolciakon kívül turistákat is idevonzza.– Tizenkét évig állt itt üresen és elhagyatottan ez a terület. Most talán ezzel kapcsolatban is elmondhatjuk azt, hogy a városban végzett minden beruházásunk hozzájárul Miskolc fejlődéséhez azáltal, hogy az ilyen és ehhez hasonló „szégyenfoltokat” igyekszünk felszámolni – nyilatkozta az Avalon Center Kft. ügyvezetője. Tóth Róbert emlékeztetett, hogy a Központi Leánykollégium folyamatban lévő újjáépítése mellett a hamarosan megnyíló cukrászda a cég beruházásainak egy újabb állomása, amely csaknem háromszázmillió forintból valósult meg.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek