Megdöbbentő illegális hulladék az erdőben

Megosztás

Meglepő fotót osztott meg a Facebook-oldalán az ÉSZAKERDŐ Zrt. Mint bejegyzésükben írták, a hulladék, amit az erdőben találtak, még a tapasztalt erdészeket is meglepte.

Az elmúlt években a Borsod24 már többször beszámolt arról, hogy egyesek a illegális szemétlerakónak használják természeti tájaikat, valamint egyes külvárosi részeket.

Miskolcon is többször okozott már problémát az illegális hulladékok lerakása. A város térfigyelőkamerák kihelyezésével igyekezett megállítani az elkövetőket. Ez részben sikeres is volt, mert a kamerák kihelyezését követően hamar elfogtak illegális szemetelőket. Miskolc mellett Mezőkövesden is többször gondot okozott már a szemét felhalmozódása. Tavaly szeptemberben az önkormányzat elkezdte felszámolni ezeket a szemétlerakókat.

Most az Északerdő Zrt. számolt be egy újabb szemétlerakásról. Mint bejegyzésükben írták: “Az “impozáns hűtőszekrény” az erdő közepén a sokat látott erdész kollégákat is meglepte…”

Szellemes módon hívták fel a figyelmet arra is, hogy a szemét lerakása tilos. „Intelligens ember nem szemetel, a többieknek pedig tilos” – írták a posztban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek