Brutálisan bántalmazott és kifosztott egy nőt, négy napon belül elfogták

Megosztás

Néhány napon belül le is fülelték a borsodi rendőrök azt a novajidrányi férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott egy nőnek, majd utána elvette a nála található értéktárgyakat, áldozatát pedig az út szélén hagyta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja 2024. május 4-én délután telefonon kapott bejelentést egy súlyos incidensről. Az illető arról számolt be, hogy egy útszakasz mellett, Novajidrány és Vizsoly között egy nő ül, aki súlyos fejsérüléseket szenvedett, és nem képes kommunikálni.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és mivel a sérült állapotát súlyosnak ítélték, a mentőkkel közösen azonnal kórházba szállították. A rendőrök a helyszínen megkezdték az adatgyűjtést, és az összegyűjtött információk alapján feltételezték, hogy a nőt brutális módon bántalmazták, majd ellopták a nála lévő értékeket, beleértve a táskáját, mobiltelefonját és pénzét.

A nyomozók két napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 28 éves novajidrányi férfit. Azonnal kiadták az elfogatóparancsot, és 2024. május 8-án Miskolcon sikerült is őrizetbe venni a gyanúsítottat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek