Lemaradt Magyar Péter miskolci beszédjéről? Nálunk újra megtekintheti – videó

Megosztás

Óriási tömeg fogadta az ellene hetek óta folyó, heves lejáratókampány ellenére egyre népszerűbb Magyar Pétert Miskolcon. A Borsod24 élőben közvetítette a nagy sikert aratott beszédet. Szerkesztőségünk szemlézte is a látottakat és hallottakat.

Ahogy azt például Debrecenben is láttuk, itt is (nyilván teljesen spontán, semmiféle központi utasítás nem állhat ennek hátterében) megjelentek az áthúzott nadrágszíjas plakátok a beszéd helyszínén és annak környékén. Ám ezek a némileg nevetséges karaktergyilkos próbálkozások lepattannak Magyar Péterről, most is felkészült, remek beszédet tartott, többször is odaszúrva a kormánynak, Rogán Antalnak és a miniszterelnöknek is.

BAZ megyei körtúrájának egyik fontos állomásaként érkezett a megyeszékhelyre a politikus. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében folytatta országjárását Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője. Ikonikus teherautójával és csapatával csütörtök délután Sátoraljaújhelyen, Tokajban, Szerencsen és Miskolcon találkozott a jobb- és baloldalból egyaránt kiábrándult emberekkel. Utóbbi helyszínen majdnem sikerült megtöltenie a városháza melletti teret, emiatt a villamosforgalmat is le kellett állítani.

A miskolci származású Varga Judit férjéből az Orbán-rendszert leváltani szándékozó politikussá előlépett ügyvéd majd egy órás, papír nélkül elmondott beszéde elején felvillantott több borsodi emléket. Keményen ostorozta a helyi fideszes országgyűlési képviselőket, de az ellenzéki pártoktól is egyértelműen elhatárolódott. Beszélt még többek között a megye lepusztult kórházairól, a diósgyőri vár szörnyű átépítéséről, a lakosság elvándorlásáról és a mindezek ellenére kitartó helyiek hatalmas lokálpatriotizmusáról. Számonkérte a hatalomtól a Brüsszeltől kapott 40 ezer milliárd forintnyi EU-s támogatás ellopását, és sztrájkot helyezett kilátásba, ha nem engedi a köztévé, hogy az EP választások előtt élő adásban vitázhasson ellenfeleivel.

Magyar Péter a pénteki napját Tiszaújvárosban kezdi, majd Mezőkövesdre, Encsre, Kazincbarcikára, Putnokra, végül Ózdra látogat.

Magyar Péter beszédjét ERRE A LINKRE KATTINTVA nézhetik meg újra, mivel a Borsod24 munkatársa élőben közvetítette csütörtök este a politikus beszédjét. (A megszakadt live itt folytatódik.)

Néhány kép a tömegről is, forrás: Borsod24.hu.

A TISZA azonban tovább árad, pénteken már újabb BAZ megyei helyszíneken folytatódik a kampány. Május 10-én, pénteken 9:00-kor Tiszaújvárosba halad a borsodi körút, 11:00-kor már Mezőkövesden, 14:30-tól Kazincbarickán, 16:30-tól Putnokon, 19:30-tól pedig Ózdon találkozhatnak Magyar Péterrel a TISZA Párt szimpatizánsai. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek