Kényeztető wellness saját otthonunkban

Megosztás

Manapság már nem kell feltétlenül wellnessközpontba járni, ha szeretnénk egy kiadósat szaunázni vagy egy masszázsmedence kényeztető szolgáltatását szeretnénk élvezni. A piacon számos, jó árú termék gondoskodik arról, hogy otthonunk kényelmében is elérhetőek legyenek ezek a lehetőségek.

A Wellis hidromasszázs kádjai kizárólag a legmagasabb minőségben készülnek, kedvező árfekvésük pedig lehetővé teszi, hogy számos otthonba eljussanak.

Előzetes igényfelmérés

Hidromasszázs kádak esetén hatalmas kínálatból válogathatunk, így érdemes előzetesen végiggondolni, hogy milyen kritériumok igazán fontosak számunkra, ezzel könnyen leszűkíthetjük a számunkra ideális termékek körét.

Ha letettük a voksunkat a saját masszázskád megvétele mellett, először is fontos felmérni saját igényeinket a típussal kapcsolatban. Milyen gyakran használnánk a masszázs funkciót, mekkora hely áll rendelkezésre, ahol el lehet helyezni a modellt, illetve, hogy szeretnénk-e esetleg megosztani az élményt mással is. Utóbbi esetben remek páros hidromasszázs kádak állnak rendelkezésre.

Szintén tartsuk szem előtt a termék minőségét. Válogassunk ismert gyártók, megbízható, hosszú élettartamú termékei közül. A felhasznált anyagok önmagukban árulkodóak és meghatározhatják a fürdőzés élményét és a termék tartósságát. Az ismert gyártók kivétel nélkül garanciát vállalnak modelljeikre, kerüljük azokat a márkákat, ahol ez a feltétel nem teljesül.

Wellis Nera Maxi E-Max 185 hidromasszázs kád

Ez a modell a gyártó egyik csúcskategóriás terméke. 185 x 175 x 72,5 cm-es mérete és egyedi kialakítása lehetővé teszi a páros fürdőzés élményét. Az akril kádtest antibakteriális anyagból készült, így nem kell tartani baktériumok, gombák és egyéb kórokozók megtelepedésétől.

Összesen 38 fúvóka gondoskodik a maximális masszázsélményről, mindezek a legmodernebb technológia alkalmazásával lettek kialakítva. A víz alatt színterápiás hangulatvilágítás lett kialakítva, illetve a kád külsején is 12 testből álló LED-világítást helyeztek el.

Ezenkívül beépítésre került egy hőfoktartó rendszer, hogy ne kelljen a víz hőmérsékletét manuálisan szabályozni, ha az hűvösebbé válna az optimálisnál. A beépített hangszórók pedig lehetővé teszik a relaxáció közbeni zenehallgatást.

Térfogata 680 liter víz befogadására alkalmas. A termékre a gyártó 10 év garanciát vállal.

A forró fürdő és a hidromasszázs pozitív élettani hatásai

A meleg víz önmagában is rendelkezik jótékony hatásokkal. Ellazítja az izmokat, így főleg fárasztó fizikai munka végzése után vagy edzést követően segít a regenerációban. Ezenkívül stresszoldó hatással is bír, így nem csak fizikailag, de szellemileg is segíti a feltöltődést.

Mindezt kiegészítik a masszázsfunkció jótékony hatásai. A modern technológiával felszerelt kádak lehetővé teszik, hogy a fúvókák által célzottan enyhítsünk egy-egy területen jelentkező fájdalmat, vagy ellazítsunk egy csomóssá vált izomcsoportot.

Kapcsolódó cikkek