Megelevenedő sztorik Miskolcról, miskolciaknak

Megosztás

Miskolcnak számos már lejegyzett és szóbeszéd útján is terjedő története, legendája van. A „Háttérsztorik”-ban most megelevenednek, alapvetően humoros előadásokra számítsunk.

Itt érkeznek hozzánk Miskolc lejegyzett és szóbeszéd útján is terjedő történetei, legendái. A „Háttérsztorik”-ban most megelevenednek, a “TTH színpad, Harsányi Attila és vendégei” sorozatban, miskolci színészek improvizációjában, jó adag humorral, kreativitással. Igazi itt és most, soha nem ismétlődő színházi élmény. Egy este három- négy sztorit láthatnak a nézők életre kelni, a színpadon elrejtett eszközökkel rögtönző színészek és a narrátoruk előadásában. Miskolci rejtélyeken, bűntényeken, híres DTVK-s történeteken nevethetünk, gondolkodhatunk, izgulhatunk 2024. május 13-án 19.00-tól Miskolcon, a Tudomány és Technika Házában.

Jegyek: tixa.hu,  technikahaza.hu ,és korlátozott számban a helyszínen az előadás előtt. Egyedi, megismételhetetlen élmény a város új játszóhelyén. Minden kedves nézőnk a vendégünk előadás előtt egy pohár borra! – osztották meg a szervezők a részleteket a Borsod24 szerkesztőségével.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek