Óriási a túljelentkezés, népszerű a miskolci lakáspályázat, már készülnek a nyári körre is

Megosztás

A meghirdetés napjától számítva 48 órán belül a pályázható lakásokra máris többszörös lett a túljelentkezés. Akinek ezúttal nem sikerül, ne csüggedjen, nyár elején jön a következő kör.

Az online lakáspályázati lehetőség március 11-én indult el, melyen összesen 37 önkormányzati bérlakást hirdettek meg két pályázati forma keretében: költségelvű pályázaton 10 lakás, piaci elvű pályázaton 27 lakás vár a bérlőjére. Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb három lakás kérvényezhető, vagyis egy pályázó összesen maximum hat lakásra pályázhat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, írta a Minap.

Kaposváriné Bornemisza Emese, a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának lakáshasznosítási vezetője közölte, hogy az ingatlanok Miskolc több pontján találhatók, jellemzően lakótelepi panellakások, de van néhány téglaépítésű is. Az e-lakáspályázat nagyon népszerű, ezúttal is túljelentkezésre számítanak – hangsúlyozta a lakáshasznosítási vezető.

Ezt alátámasztják az adatok is, hiszen hétfőn indult el, de szerdán reggelre már 175 digitális dokumentumot nyújtottak be. A mostani határidőig nagyjából 3-400 jelentkezővel, tőlük mintegy ezer pályázattal számolnak. A következő E-lakáspályázat várhatóan nyár elején nyílik meg az érdeklődők számára.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek