Csütörtök este emlékeznek meg Tatár Györgyről, a DVTK legendájáról

Megosztás

Csütörtök este 19 óra 30 perckor a DVTK Stadionhoz várják mindazokat, akik a klubbal közösen szeretnének emlékezni a Diósgyőr szombaton elhunyt legendájára, Tatár Györgyre.

A DVTK a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával közösen a arra kéri a szurkolókat, hogy egy-egy mécsest, esetleg egy szál piros vagy fehér virágot vigyenek magukkal, és a család kifejezett kérése a drukkerek felé az, hogy senki ne menjen feketében. Kérik, hogy lehetőség szerint pirosban, vagy fehérben érkezzenek a szurkolók – írja a klub szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

A szurkolóknak és a klub munkatársainak ez az egyetlen lehetősége, hogy elbúcsúzzanak a legendás játékostól, hiszen a család a hamvakat Tatár György otthonában szeretné elhelyezni, ezért temetést nem rendeznek. 

Tatár György április 20-án, életének 72. évében hunyt el. Személyében a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája távozott. A DVTK saját nevelésű játékosaként pályafutása során szerepelt az A-válogatottban (11 mérkőzésen, 5 gól), az olimpiai válogatottban (8 mérkőzésen, 3 gól), a B-válogatottban, az ifjúsági válogatottban. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek