Ismét megjelentek Miskolcon és BAZ megye más részein a hamis húszezresek

Megosztás

Ha az ember ránéz a bankjegyre, azt gondolja, lehetetlen, hogy ezt valaki komolyan vegye és elfogadja, egyáltalán nem megnézve, ki és mi is van rajta. De van egy rossz hírünk, mindig vannak károsultak.

Néhány évvel ezelőtt egyszer már lecsaptak Miskolcra a hamispénzesek, most újra forgalomba került néhány bankjegy, ismét húszezresek. Az eredetijét vélhetően valaki poénnak szánta, de mégis jól érezték azok, akik komolyan vették, hogy ezzel átverhetnek embereket. Tényleg sikerült.

A Bükkszentkereszti Polgárőr Egyesület igyekszik segíteni azzal, hogy megint nyilvánosságra hozta a bankjegyek megjelenését a megyében. “A néhány évvel ezelőtti esetekhez hasonlóan ismét megjelentek a megtévesztő kinézetű bankjegyek Miskolc Városában.

A röviddel ezelőtt kapott információk alapján a képeken látható húszezer forintos bankjegyhez hasonló, papírpénz imitációk jelentek meg. A rendelkezésre álló adatok szerint több, eltérő címletű (500-1000-2000-5000-10000) bankjegyek is megjelenhetnek.

Szíveskedjenek a szokásosnál jobban odafigyelni, nehogy elfogadják és így károsulttá váljanak! Figyeljünk egymásra!” – írta az egyesület. Íme a hátoldal, ezt is érdemes rendesen megnézni. Akár még vicces is lehetne, de a károsultaknak nyilván nem az.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek