Németh Szilárd szinte hazajár Borsodba

Megosztás

Ismét Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogatott Németh Szilárd, erről pedig egy videót is megosztott Facebook-oldalán. Az eső sem szegte kedvét, vidáman és rettenthetetlenül autózott felénk és köszönetet mondott Zsófinak.

Amikor februárban Miskolcra látogatott Németh Szilárd és azonnal derűs pillanatokat okozott a miskolciaknak. A rezsibiztos az akkor 114. születésnapját ünneplő DVTK felköszöntésével akart kedveskedni a város lakóinak, azonban elkövetett egy kellemetlen bakit. A politikus az éppen felújításon ( néhányak szerint elcsúfításon – a szerk.) áteső Diósgyőri vár előtt készített egy képet, amihez azt írta: Megérkeztünk a 114 éves DVTK-hoz. Ebből úgy tűnik, hogy Németh Szilárdnak nem sikerült megkülönböztetnie a várat a DVTK stadiontól. Az esetről szóló írásunkat itt olvashatják.

Ez a baki sem vette kedvét azonban attól, hogy ismét Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogasson, az utazásáról pedig egy videót is megosztott Facebook-oldalán. A videóban Németh Szilárd beszámol arról, hogy éppen Sárospatakra tartanak “Aros Jani barátomhoz” (Sárospatak polgármestere – a szerk.) , hogy fideszesekkel találkozzanak.

Nem mulasztotta el tesztelni a zenélő utat sem, amely kapcsán azonnal megragadta a lehetőséget, hogy köszönetet mondjon Koncz Zsófiának, a térség országgyűlési képviselőjének. Lehet, hogy az út nem dalolt olyan szépen, mint Koncz Zsófia a szerencsi polgári bálon, de Németh Szilárd tetszését így is elnyerte.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek