Bezár a Selyemréti Strand

Megosztás

Évek óta sátorfedéssel téliesítik a Selyemréti Strandfürdő 50 méteres szabadtéri úszómedencéjét, hogy a vendégek a hideg idő ellenére is hódolhassanak kedvenc szabadidős tevekénységüknek, illetve lehetőség legyen ezekben a hónapokban az úszásoktatásra és a versenysportra is.

A tavaszi sátorbontás miatt azonban április 21-28. között zárva lesz a létesítmény. Az egy hétre tervezett szünet alatt a strandon karbantartási, felújítási munkákat végeznek az épületben és a medencékben is.  Az egész fürdőt kitakarítják, elvégzik a vízforgató és légkezelő berendezések tisztítását, valamint az úszómedencét fedő építmény oldalfalait eltávolítják.

Az átalakítás után a strand április 29-étől várja újra a fürdőzőket, az érvényes bérletek felhasználási ideje pedig meghosszabbodik.

A fürdőzés szerelmeseinek nem kell aggódniuk, a karbantartás ideje alatt Miskolc többi strandját is látogathatják, sőt április 27-én ismét éjszakai fürdőzés és szaunaest lesz a Barlangfürdőben, erről részletesebben itt olvashatnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek