A megyei kórház sürgősségi osztályáról tűnt el egy férfi, a rendőrség keresi

Megosztás

A férfi még április 2-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház sürgősségi osztályáról tűnt el. A rendőrök a lakosság segítségét kérik a tiszaújvárosi férfi megtalálásához.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság eltűnés miatt folytat eljárást Bártfai Imre helyi lakos ügyében, amely kapcsán a lakosság segítségét is kérik.

A 38 éves férfi 2024. április 2-án a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Sürgősségi Betegellátó Osztályáról – ahová fejsérülése miatt a mentő beszállította – a szükséges vizsgálatok elvégzése előtt ismeretlen helyre távozott. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Amennyiben információval rendelkezik Bártfai Imrével kapcsolatban, az alábbi elérhetőségeken keresztül segítheti a rendőrség munkáját.:

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfi hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó cikkek