A Mezőkövesd edzője szégyelli a teljesítményüket, minden reményük elszállt

Megosztás

Néhány fordulóval az NBI-es labdarúgó bajnokság vége előtt matematikailag ugyan még nem, de alapvetően biztosan kimondható, hogy a sereghajtó Mezőkövesd a következő szezont a másodosztályban kezdi, azaz kiesik. A hétvégi, Fehérvár ellen elszenvedett vereség után a Kövesdiek vezetőedzője kőkemény kritikát fogalmazott meg a játékosokkal szemben.

A tűzoltásra szerződött Milan Milanovic bár nem jutott Véber Györgyi, vagy Détári Lajosi messzeségekbe, de elég határozottan fejezte ki, mennyire nem elégedett a bennmaradás tekintetében teljesen hitevesztett játékosaival.

„Először is elnézést kérek és szégyellem magam a mai mérkőzés miatt. Az első félidőben jól kezdtünk, volt két-három gólszerzési lehetőségünk, majd a saját hibánkból kaptunk egy gólt. A második félidőben a 60. perctől, akárcsak a korábbi mérkőzéseinken, szétesett a játékunk. Keressük erre a megoldást, de úgy néz ki, sajnos kiestünk. A hátralevő meccseken a tisztes helytállás lesz a célunk, amihez meg kell találnom a motivált játékosokat.”

A Mezőkövesd a hétvégén Székesfehérvárra látogatott és ez az 5-0-ás vereség valószínűleg minden tekintetben megpecsételte a matyó csapat sorsát. Jelenleg hat fordulóval a szezon vége előtt az utolsó helyen állnak, mindössze 20 megszerzett ponttal, -24-es gólkülönbséggel.

Március végén már megírtuk , végleg távozhat a Mezőkövesd és a Kisvárda is az első osztálytól. Sok szurkoló örömmel szemléli a folyamatot, hiszen a jelentős élvonalbeli múlttal nem rendelkező együttesek helyett, nagy múltú klasszikus csapatok térhetnek vissza az első osztályba. Jelenleg négy együttes is szoros harcban áll a feljutásért.

Kép: mezokovesdzsory.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek