Varga Andrea alpolgármestert indítaná a Függetlenek SZIVE

Megosztás

Közleményt juttatott el hozzánk a  a Függetlenek A Szinva Városáért Egyesület. Veres Pál visszalépését követően Varga Andrea alpolgármestert indítanák a polgármesteri székért.

Veres Pál polgármester úr sajnálatos visszalépése a jelöltségtől, bizonytalanságot keltett városunkban és felkavarta közösségi életünket” – kezdték közleményüket.

 Mi, aFüggetlenek A Szinva Városáért Egyesület, Veres Pál polgármester úr korábbi jelölő szervezete bejelentjük, hogy Varga Andrea Klára alpolgármestert indítjuk polgármesterjelöltként a 2024. június 9-i miskolci önkormányzati választáson. Meggyőződésünk, hogy ő elhivatottan folytatja városépítő munkáját.

 Nyitottak vagyunk minden Miskolcért tenni akaró szervezettel való együttműködésre – írták.

Az utolsó mondatból arra lehet következtetni, hogy a civilek nyitottak a további együttműködésre az ellenzéki pártokkal, de az egyelőre nem világos, hogy milyen feltételek mentén.

Az ellenzéki pártok péntekre ígértek hivatalos bejelentést, várhatóan ekkor jelentik majd be, hogy visszaléptetik Hegedűs Andreát és Dr. Barkai László támogatják. További részletekről itt olvashat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek