Erdei Sándor különleges útfelújításokba kezdett körzetében

Megosztás

Sokan meghökkentek a földutakra elhelyezett felfestéseken, nem gondoltak egy fontos körülményre.

A hozzászólások alapján ugyanis rendkívül sok ember elhitte az internetről leszedett képes illusztráció alapján, hogy valóban így folytatódtak az útfelújítások és fejlesztések Miskolc bizonyos körzeteiben. Csak azt felejtették el, hogy a poszt április elsején született.

Erdei Sándor a közösségi médiában egészen pontosan így fogalmazott a kihelyezett hétfői posztjánál. “Végre megkezdődött a zúzalékos és aszfaltos utak felújítása, parkolók, sávelválasztók felfestése bel-és külterületi területeken egyaránt!” A kép azonban csak áprilisi tréfa volt.

Történt azonban valódi, hasznos változás is a hétvégén. Évtizedekig elnézték körzete képviselői, hogy a Mátyás király úton a padok egy része a parkoló felé nézett, így az azon pihenők közvetlenül szívhatták a beparkoló autók kipufogófüstjét, és csupán az autók márkajelzésében, farában, orrában gyönyörködhettek. Ennek most vége. Erdei kezdeményezte, hogy a sérült padokat javítsák meg, s egyúttal a gyönyörű, frissen ültetett levendulás park felé nézzenek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek