Tragédia – a tó mélyén találták meg a Sajószögednél horgászó férfi holttestét

Megosztás

Vaksötét volt, amikor vízre tették a gumicsónakot, amelyről egy férfi esett a tóba Sajószögednél. Péntek délután jelentették be a segélyhívón az eltűnését. Néhány óra alatt, egy szonár segítségével találták meg a feltehetően egy baleset áldozatául esett férfi testét tíz méterre a parttól.

Ezen a területen, amit a merülésvezető kijelölt kutatásra, búvármerülést hajtottunk végre. 4 méteres vízmélységben végül megtaláltuk az eltűnt személy holttestét, akit a tűzoltókkal közösen emeltünk partra” – mondta az RTL kamerái előtt a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesületének tagja, Szabó Ádám. (Fontos megjegyezni, hogy ez egy teljesen különálló szervezet a Spider Mentőcsoporttól.)

Szintén az RTL értesült róla, hogy egy négyfős társaság horgászott itt. Ketten hamarabb hazamentek, majd a harmadik személy is elment egy kis időre. Mire azonban visszaért, társának már csak a cipőjét találta meg a szárazföldön.

Egyelőre csak találgatások vannak, hogy pontosan milyen okból vesztette életét a férfi, de hozzátették, azon a szakaszon a tó hirtelen mélyül.

Kép: Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesület Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek