Húsvéti programokkal ünnepeltek Diósgyőrben

Megosztás

Izgalmas húsvéti programokkal készült nagyszombatra az Ady Endre Művelődési Ház.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy húsvéti programokkal várja az érdeklődőket az Ady Endre Művelődési Ház, március 30-án, nagyszombaton, meg is tartották a rendezvényt, amelyen mindenki megtalálta a neki tetsző elfoglaltságot. A kézműves kuckóban ünnepi dekorációkat készíthettek különböző anyagokból, méltón várva ezzel húsvét vasárnapját. Akinek kedve volt, az részt vehetett a tojásfutamban is, míg bátrabbak a zsákban ugrálást is kipróbálhatták.

Emellett nyuszifüles célbadobás és akadálypálya is színesítette a programokat, amelyek kihívást tartogattak az igazi kalandot keresőknek. Leginkább a gyerekeknek kedveztek a mesesarokkal, hiszen a Japánból eredő és méltán népszerű papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakította, így ez valódi élménnyé változtatta a hagyományos meseolvasást – számolt be a rendezvényről a Minap.hu.

Emellett tánc- és mazsorettbemutatók is szórakoztatták a helyszínre érkezőket, délután négy órától pedig a kicsik nagy örömére fellépett az Iszkiri zenekar. Az eseményt meglátogatta Varga Andrea alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője is, aki kiemelten fontosnak nevezte a közösségi programokat, ahol a városban élő kicsik és nagyok összejöhetnek és hasznos időt tölthetnek el együtt. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotók: Mocsári László – Minap.hu

Kapcsolódó cikkek