Van egy kis spórolt pénze? Megvehet egy BAZ megyei tiszai lakóhajót

Megosztás

Az egyébként kifejezetten szép és nem utolsósorban újépítésű lakóhajót Tokaj-hegyalján árulják már hónapok óta, de továbbra is elérhető. Mindössze 72 milliót kell érte kicsengetnünk. Ha viszont megnézzük közelebbről, kifejezetten vonzónak tűnik.

Bár az eredeti hirdetés még novemberi, a vízen ringatózó lakóhajóval kapcsolatos friss bejegyzések alapján változatlanul megvehetjük. A Lilla Lakóhajóról bőségesen közöltek képeket, valamint az összes fontos adatát is. Ha valakinek akad felesleges 72 milliója (megyénkben azért ez nem gyakori), érdemes lehet megfontolni ezt a különleges vételt. Tény, nem vetekedhet Mészáros Lőrinc jachtjaival, de szépnek szép és legalább közel van a luxus.

Mit tudhatunk róla? “Eladó egy vadonatúj, eladásra gyártott kishajó (motoros, önjáró úszóház), teljes berendezéssel, 2028-ig érvényes hajólevéllel. Modern felszereltség, kényelmes pihenés 6 fő számára, úszótestbe épített tartályok, irányítható kamerák, 5G internet, és még sok más! Kikötési lehetőség Tokajban és Bodrogon. Befektetőknek ajánlott szezonális bérbeadásra.

Fedezd fel ezt a 2023-ban épült, egyedi luxus lakóhajót, amely egy igazi úszóház élményt kínál! Teljes berendezéssel kerül eladásra, így azonnal élvezheted a vízen való életet. Az alépítménye 108 m², felépítménye 54 m², és egy 18 m²-es felső terasz is tartozik hozzá” – írja az eredeti hirdetés.

Felszereltség:

Kormányállás, napozó, 3 hálószoba, 6 fő részére, ágyazható kanapék 2 főre, ivó- és szennyvíztartályok, komplex fedélzeti irányító megfigyelő rendszer, kamerák, nagysebességű műholdas (SpaceX/Starlink) és 5G internet, WI-FI hálózat

Villany, víz, szennyvíz, napenergia csatlakoztatására is van lehetőség (jelenleg partiáramról üzemel).

Befektetési Lehetőség:

Úszó apartmanházként üzemeltethető 6-8 fő részére, akár 120-150 e Ft / napi áron. Az úszóházat a Tiszai Lakóhajó Kft. tervezte. Ár: 72 000 000 Ft. Érdeklődés: Messengeren, vagy Mobilon: +36 30 205 0862

Beleszerettünk Lillába?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek