Miskolcra látogat Gulyás Márton és a Partizán

Megosztás

Néhány héttel ezelőtt indított szavazást a Partizán stábja, amelyben arról dönthettek a nézők, hogy mely településekre látogassanak el. Miskolc is a legtöbb szavazatot kapó városok között szerepelt, így március 30-án városunkba érkezik a Partizán.

“Miskolcon folytatódik a Partizán Turné! Találkozzunk március 30-án” – írta Facebook bejegyzésében a Partizán. A stáb több programmal is készül a miskolci eseményre. Először Gulyás Marcival vitatkozhatunk a Szinva teraszon, délelőtt 11 és délután 13 óra között. Gulyás Márton állítása, hogy “a szabad iskolaválasztás teszi tönkre a közoktatást”. Ezzel az állítással szállhatnak vitába az érdeklődők.

“Este pedig személyesen nézhetsz meg egy élő Partizán interjút. A szereplők egy lázadó fiú és lázadó apja: Szűcs Levente Bohemian Betyars frontember és Szűcs Tamás tanármozgalmár” – írták a látogatásuk másik programjáról.

A Partizán interjút a Művészetek Házában tekinthetjük meg, este 6 órától. A részvétel jegyvásárláshoz kötött, jegyek krlátozottszámban kaphatóak a linkre kattintva.

A Partizán teljes bejegyzését itt olvashatják:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Partizán – Facebook

Kapcsolódó cikkek